Stockholm & hårfrisörer

Att arbeta som hårfrisör i Stockholm är verkligen så himla kul! Jag gick på frisörskolan när jag bodde i Borås för att jag ville utbilda mig till frisör, både för damfrisyrer och herrfrisyrer då jag vill ha en bred kunskap. Jag har hela tiden, ända från början, vetat att jag skulle utbilda mig till frisör och att jag hade ambitionen att arbeta som frisör i Stockholm har jag också alltid haft. Jag tänkte lämna lilla Borås direkt efter utbildningen när jag hade fått mitt frisörintyg och kunde börja arbeta på riktigt. Jag hade en kompis som bodde i Stockholm i en tvåa och hon hade sagt att jag kunde få bo hos henne till jag fann en egen lägenhet.

Flytten till Stockholm

Sagt och gjort, nästan på dagen när jag gick klart min utbildning så satte jag mig på tåget upp till Stockholm för att börja mitt liv på riktigt. Jag var så full av entusiasm att jag nästan höll på att spricka, jag ville bara komma igång och starta min framtida karriär. Jag hade siktet inställt på en speciell målgrupp, kändisarna. Det vet ju alla att vill man träffa kändisar och göra sig ett namn, då måste man bo och arbeta i Stockholm. Min kompis och jag bodde ihop i nästan ett år innan jag fick min älskade lägenhet, ett förstahands kontrakt dessutom. Jag har ingen aning om hur jag lyckades, men råkade väl befinna mig på rätt plats vid rätt tid helt enkelt.

Karriär som hårfrisör i Stockolm

Jag började klippa på en studio i Stockholms innerstad och skaffade mig bra kontakter inom frisöryrket så efter bara ett år öppnade jag min egen salong för att kunna bygga upp en egen karriär och skapa mig ett namn. Det tog ytterligare ett par år innan jag hade blivit ganska känd som ”kändis-frisören” och allt fler kändisar kom till min utökade salong för att klippa sig hos mig. Jag har åtta stycken som arbetar i min salong nu, men än så länge är det bara mig som kändisarna vill anlita som frisör.