Träningskläder till bra pris

Finns det ens träningskläder till bra pris? Den frågan har jag ställt till mig själv många gånger genom åren när jag spenderat en massa pengar på dyra träningskläder som efter ett års användning luktar surt efter tvätt och har tappat andningsfunktionen trots tvätt utan sköljmedel. För det vet ni väl? Att man absolut inte får tvätta sina funktionsplagg med sköljmedel för då fungerar inte andas-funktionen till slut då det täpper till på nåt sätt. Det fick jag reda på flera år efter att ha misshandlat mina egna träningskläder med hjälp av sköljmedel.

Dyra träningskläder

Längre tid tillbaka så fanns det väldigt dåligt med konkurrens bland de företag som sålde träningskläder vilket gjorde att de kunde ta hutlöst betalt för sina träningskläder och ändå få sålt dom. Jag har lagt ner otroligt mycket pengar på dyra träningskläder just därför att jag velat ha det bästa på marknaden och då har det inte funnits något lågsegment av träningskläder. Men det positiva med det hela är att det har börjat växa fram nya e-handels jättar som definitivt har börjat att konkurrera ut de ”gamla” butikerna som har haft monopol på försäljning av träningskläder.

Träningskläder med kvalitet

Alla träningskläder som är dyra behöver absolut inte vara av hög kvalitet. På marknaden finns nu ganska många olika typer av träningskläder som håller lika hög (ibland högre) standard som märkeskläderna jag har förlitat mig på under alla år. Jag har testat flera modeller av träningskläder till mycket bra pris som har varit minst lika bra (ibland bättre) än dyra märken av träningskläder. Men det är alltid svårt att avvika från en invand bana och det man har blivit inpräntad med, ett varumärke som visas upp av kända fotbollsspelare och andra idrottare litar man automatiskt på men den nya tidens ungdomar har andra sätt att nå fram genom bruset och det gör att nya företag kan kika fram och börja ta marknadsandelar.