Bra redskap till att färga håret hemma, både för frisörer och hobbyfrisörer

Alltså, att färga håret hemma har väl aldrig varit lättare än vad det är nu? Jag har alltid varit ett stort fan av att fixa mitt hår på egen hand, både när det kommer till klippning och färgning. Jag är även den som familjen och vännerna ringer när de behöver en akut frisörtid vilket jag tycker är superkul. Förr i tiden upplevde jag det dock att det kunde vara svårt med just färgningen på egen hand. Det fanns inte riktigt så bra färger och det fanns inte heller de rätta verktygen man behövde för att få ett bra resultat, därför valde jag många gånger att hellre gå till en frisör om jag skulle göra något avancerat med håret.

Alltifrån latexhandskar, färgpenslar och applikatorflaskor till folie och färgskålar

Nu för tiden kan man enkelt hitta allt man behöver på nätet för att på egen hand få ett bra resultat, både när det kommer till färger och framför allt verktygen och redskapen. Jag lade för ett tag sedan en jättebeställning på en hemsida där jag hittade alltifrån latexhandskar, färgpenslar och applikatorflaskor till folie, penslar, färgskålar och slinghätta med slingnål. Jag kan nästan säga att jag köpte allt som fanns och det vart så roligt att få hem dessa saker.

Det underlättar att ha bra redskap och verktyg när man skall färga håret hemma

Kvaliteten på dessa saker vart över förväntan bra och jag skulle faktiskt tro att de är samma sort som de verktyg de använder på riktig salong. Det underlättar verkligen att ha bra redskap och verktyg när man skall färga håret hemma. Jag rekommenderar verkligen alla, både frisörer och hobbyfrisörer, som är galen i att färga håret hemma till att införskaffa riktiga hjälpmedel, resultatet blir så mycket bättre då samtidigt som det blir väldigt mycket roligare.