Fillers i Borås

Sedan nästan 10 år tillbaka har jag alltid gjort mina fillers i Borås på en välrenommerad skönhetsklinik. Jag vet vad jag får för pengarna och jag vet också att dom är oerhört professionella och vet vad dom gör. Flera av mina vänner har testat att skicka efter eget material för att göra fillers och det är något jag aldrig i livet skulle få för mig. Jag har sett så många skräckexempel på folk som inte har haft någon som helst kontroll på vad dom har injicerat. Dom vet heller inte vart dom ska sätta nålen för om dom sticker fel kan det skada nerver i ansiktet och det får du leva med resten av ditt liv.

Gör aldrig fillers själv

Det är flera som har gått på trenden att göra fillers på sig själv eller att gå till en ”billig” så kallad skönhetsterapeut. Kolla alltid upp salongen och terapeuten innan du beställer tid. Kolla Facebookprofiler (om sådan finns), kolla Instagram, någonstans bör personen göra reklam och där kan du kanske hitta recensioner. Att spruta in fillers själv kan sluta i katastrof! Hur ska du som icke utbildad veta vad det är du får i din spruta?

Felaktigt insprutad fillers

Om du eller den kvacksalvare du går till sätter sprutan med nålen i ett blodkärl någonstans i ansiktet, som kryllar av blodkärl och nerver, så kan det få allvarliga konsekvenser. Sprutas fillers in i ett blodkärl som gått sönder av nålen så täpps det till av fillern och det kan leda till att vävnaden kring blodkärlet dör. I allra värsta fall kan du drabbas av blindhet eller stroke. Allt detta på grund av att du vill ha stora läppar till ett billigt pris. Men priset för de billiga läpparna kan komma att bli allt för högt för dig att betala.